loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
White
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

DDDDD Quadrat servetten (set van 2)

Dek de eettafel helemaal in stijl met de collecties tafellinnen van DDDDD! De Quadrat servetten van dit kwaliteitsmerk, dat voor De Doek Die Direct Droogt staat, hebben een luxe dessin in sfeervol wit, dat voorzien is van een subtiel patroon. De servetten passen perfect bij de overige items in de Quadrat collectie. Bovendien zorgt het luxe dessin ervoor dat u zich in eigen huis in een chique restaurant waant.

De DDDDD Quadrat servetten bestaan uit 100% hoogwaardig katoen. Dit materiaal is zacht en soepel en bovendien praktisch in gebruik; zo is katoen gemakkelijk uitwasbaar, zodat de servetten lang van goede kwaliteit blijven.

DDDDD

DDDDD, oftewel De Doek Die Direct Droogt, is een Nederlands merk dat al heel wat jaren meegaat en met haar keuken- en theedoeken het oer-Hollandse gevoel opwekt. Producten van DDDDD zijn extra groot, van goede kwaliteit en hebben warme, traditionele prints zoals men die op keuken- en theedoeken verwacht. 

Servet

Een servet is handig tijdens het eten. Even de mond afdoen voordat je drinkt of een servet uitvouwen in de schoot om te voorkomen dat je morst op de kleding. Onze linnen servetten kunnen mooi worden gevouwen, wat een chique sfeer geeft. Servetten was je gemakkelijk zodat ze de volgende keer weer stralend schoon zijn. 

Vergelijkbare producten

Kayori Senju dekbedovertrek
99,95
Barbie dekbedovertrek
39,95
Kayori Yu badtextiel
29,95
Ariadne at Home Motif dekbedovertrek
44,95
Beddinghouse Duco dekbedovertrek
79,95
Snoozing Sade dekbedovertrek
69,95