loading smulders
Materiaal
100% katoen-satijn
Kleur
Multi
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

HIP Flamenco kussenhoes multi

De HIP Flamenco kussenhoes is hip en trendy en zorgt in een handomdraai voor een nieuw accent in uw interieur! Dit leuke dessin zorgt voor een vrolijke uitstraling en kan goed gecombineerd worden met andere woonaccessoires. Voor een leuk effect kan deze hoes gecombineerd worden met het HIP Flamenco dekbedovertrek. De hoes is gemaakt van zacht katoen-satijn en is verkrijgbaar in de afmeting 50x50.

HIP Collection

HIP is zeer hip! De vrolijkheid spat van de overtrekken af door de frisse kleuren en drukke prints. Creëer een leuke sfeer en een oneindige dosis positieve energie in de slaapkamer. HIP beddengoed is gemaakt van uitstekend materiaal. Niet alleen leuk voor het oog, ook heerlijk om onder te slapen.

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Fortnite Llama dekbedovertrek
39,95
Ambiante Satin Uni dekbedovertrek
49,95
Oilily Lucia dekbedovertrek
79,95
Beddinghouse Abbey dekbedovertrek
149,95
Satin d'Or Giselle dekbedovertrek
69,95
Heckettlane Vivienne badmat
29,95