loading smulders
Materiaal
Satijn-katoen
Kleur
Night Black
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (270x290 cm)
Materiaal
100% katoen-satijn
Voorraad
Uitverkocht
Artikelgroep
Laken
Kleur
Night Black
Breedte
270 cm
Lengte
290 cm
EAN Code
8718518035156
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

Heckettlane katoen-satijn laken night black

De slaapkamer een andere uitstraling geven is heel gemakkelijk met een laken. Het Heckettlane katoen-satijn laken heeft een zwarte kleur en is daarom goed te combineren met andere kleuren in de slaapkamer. Dit zwarte laken kan ook goed dienen als basis. Een laken wordt voornamelijk gebruikt als hoeslaken of ter bescherming onder uw wollen deken. In de zomer kan het laken worden gebruikt om onder te slapen.

Het zwarte laken is gemaakt van 100% katoen-satijn, een zacht en glad materiaal. Daarnaast is het laken ook warmteregulerend en vochtabsorberend. Tijdens de warme zomernachten zorgt dit laken dan voor een fijne verkoeling.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

Vergelijkbare producten

Snoozing katoen laken
26,95
Snoozing katoen laken
26,95
Cinderella katoen-satijn laken
38,95
Snoozing flanel laken
34,95
Snoozing percale katoen laken
34,95
Snoozing katoen laken
26,95