Baby op komst? Dit heb je nodig aan beddengoed!

Baby op komst? Dit heb je nodig aan beddengoed!

Lakentje, deken of slaapzak? Soms is het even lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom helpen we je graag verder en leggen we hieronder alles uit over baby beddengoed. Vanaf nu weet je precies wat wat is!

Benodigde baby beddegoed

Op de babyuitzetlijst vind je verschillend baby beddengoed dat je nodig gaat hebben. Zo staan er waarschijnlijk ongeveer 2 zachte dekentjes, 6 lakentjes en 2 molton onderleggers op. Heb je dit echt allemaal nodig? Ja! En vergeet die speciale slaapzak ook niet.

Molton onderleggers

Molton onderleggers of matrasbeschermers helpen ook mee het matras te beschermen. Baby’s spugen, kwijlen en zweten. Een molton onderlegger voorkomt dat vocht en vuil in het matrasje trekt en verlengt de levensduur hiervan. De onderleggers zijn wasbaar en leverbaar in sets van twee, waardoor je de molton altijd direct kunt vervangen na een ongelukje.

Hoeslakens

Een molton is wel een saaie witte hoes voor om het matras en soms wil je gewoon wat meer kleur! Daar komen de kinderhoeslakens om de hoek kijken. Deze hoeslakens zijn er in allerlei verschillende kleuren en geschikt voor zowel in het wiegje als in het ledikantje. Je vindt altijd wel een hoeslaken naar de smaak van jou én je kleintje!

 

Dekentjes

Een dekentje heb je nodig om een warm bedje te maken. De zachte dekens zijn verkrijgbaar in meerdere lieve kleuren en zijn multifunctioneel. Gebruik het bijvoorbeeld ook als speelkleed of als plaid. Er zijn zowel winter als zomer dekentjes verkrijgbaar. De winter dekens zijn extra warm en ideaal voor in de koude wintermaanden. De zomer dekens zijn gebreid, goed ademend en zorgen voor een comfortabele slaaptemperatuur tijdens de warme maanden.

Ons assortiment baby beddengoed

In onze webshop vind je een groot aanbod aan baby beddegoed. Alle bovenstaande producten kun je daar vinden en er is een ruime keuze in dessins. Zo vind je er lieve en vrolijke dessins voor de allerkleinsten, maar ook stoere prints en trendy kleuren.

Bekijk hier het gehele assortiment »

Het bedje opmaken

Het bedje wil je natuurlijk leuk maar ook veilig opmaken. Niet alleen de keuze aan baby beddegoed is daarbij belangrijk, maar ook de manier hoe je de baby instopt. Voor alle informatie, advies en tips voor een veilig bedje voor de baby lees je Hoe maak je een veilig bedje op voor je baby? »

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel