loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Turquoise
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Briljant Baby Bjorn slaapzak jade

De Bjorn slaapzak in de kleur turquoise is een leuke toevoeging aan de babykamer. Het vrolijke dessin bestaat uit vele witte sterretjes en is mooi te combineren met een Bjorn kinder hoeslaken voor het wiegje of ledikantje. De slaapzak is gemaakt van 100% katoen en zorgt voor een comfortabele slaapje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en in verschillende maten.

Een slaapzak is veilig en comfortabel voor de slaapjes van uw baby. In een slaapzak kan uw kleintje eindeloos woelen zonder onder het laken te belanden met zijn hoofdje of om juist koud zonder dekentje te komen liggen. Zo blijft de kleine altijd op de juiste temperatuur en veilig. Ook kunnen er geen beentje klem komen te zitten. Ideaal!

Briljant

Briljant heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit hoeslakens, kussenslopen en overtrekken. Gemaakt van de beste materialen, gaat Briljant mee met de laatste trends. Dat levert frisse, sprankelende kleuren op en hippe designs. 

Slaapzak

Een slaapzak gaat om de romp en benen van kindjes. Zo’n slaapzak heeft allerlei voordelen. Het zorgt ervoor dat de kans op adembelemmering wordt beperkt en het omdraaien bemoeilijkt. Het kindje kan niet uit bed klimmen en kan zich ook niet makkelijk blootwoelen. Onze slaapzakken zijn zacht, comfortabel en leuk qua design.

Vergelijkbare producten

Kardol Rhythm dekbedovertrek
79,95
Cinderella percaline katoen laken
26,95
Beddinghouse Zebrina dekbedovertrek
79,95
Snoozing flanel laken
34,95
Heckettlane Punto dekbedovertrek
69,95
Cinderella stretch split-topper molton hoeslaken
31,95