loading smulders

Briljant Baby Bjorn winter slaapzak taupe

SMUL901047102 |Briljant Baby |
Materiaal
100% katoen
Kleur
Taupe
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Briljant Baby Bjorn winter slaapzak taupe

De Bjorn winter slaapzak is een mooi warme slaapzak in de kleur taupe met daarop witte sterretjes. Dit geeft het een lieve uitstraling dat goed te combineren is met een bijpassend Bjorn kinder hoeslaken. De winter slaapzak is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

Een winter slaapzak is veilig en comfortabel beddengoed voor de allerkleinsten. In een slaapzak kan de kleine namelijk gerust bewegen zonder zichzelf bloot te woelen of onder het dekentje terecht te komen. Ook kunnen de voetjes niet klem komen te zitten en is het erg moeilijk om te gaan staan in een slaapzak. Een winter slaapzak is dan ook nog eens extra dik en warm. Ideaal voor de koude wintermaanden!

Briljant Baby

Briljant Baby heeft een uitgebreid assortiment met de liefste, stoerste en schattigste babylakentjes, hoeslakens, hydrofiele doeken en nog veel meer voor de babyuitzet. Natuurlijk met leuke dessins en in fijne kleuren. 

Slaapzak

Een slaapzak gaat om de romp en benen van kindjes. Zo’n slaapzak heeft allerlei voordelen. Het zorgt ervoor dat de kans op adembelemmering wordt beperkt en het omdraaien bemoeilijkt. Het kindje kan niet uit bed klimmen en kan zich ook niet makkelijk blootwoelen. Onze slaapzakken zijn zacht, comfortabel en leuk qua design.

Vergelijkbare producten

Snoozing Jake flanel dekbedovertrek
39,95
Snoozing Jelte dekbedovertrek
29,95
VTWonen Natural Stone Fraying dekbedovertrek
79,95
Beddinghouse Theodore dekbedovertrek
89,95
Snoozing Flowering dekbedovertrek
39,95
Snoozing Salzburg synthetisch dekbed
49,95