loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
White
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

DDDDD Rhombus tafelkleed white

Dit tafelkleed van DDDDD is een luxe wit exemplaar met een prachtig elegant detail. Het mooie dessin is van een hoge kwaliteit en heeft door de speciale weeftechniek een subtiel ruitpatroon. Het tafelkleed is vervaardigd uit 100% katoen. Hierdoor heeft het een fijne glans en valt het soepel. Dit Rhombus tafelkleed is perfect te combineren met bijpassende servetten en placemats.

De DDDDD tafelkleden uit de damast collectie zijn stijlvol en elegant. Het Rhombus tafelkleed geeft de eettafel niet alleen een chique uitstraling, maar beschermt de tafel ook tegen vlekken. Naast dit tafelkleed is er ook een tafelloper leverbaar. Het tafelkleed is gewoon te wassen en verkrijgbaar in meerdere maten.

DDDDD

DDDDD, oftewel De Doek Die Direct Droogt, is een Nederlands merk dat al heel wat jaren meegaat en met haar keuken- en theedoeken het oer-Hollandse gevoel opwekt. Producten van DDDDD zijn extra groot, van goede kwaliteit en hebben warme, traditionele prints zoals men die op keuken- en theedoeken verwacht. 

Tafelkleed

Met een tafelkleed tover je jouw eettafel in een handomdraai om tot een chique gedekte tafel. Een tafelkleed beschermt niet alleen je tafel tegen vlekken of strepen, maar geeft het ook een prachtige uitstraling. Zo wordt ontbijten, lunchen en dineren een stuk leuker!

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

SNURK Clay Traffic dekbedovertrek
59,95
At Home Lemon Tree flanel dekbedovertrek
49,95
Rivièra Maison Protea dekbedovertrek
89,95
Snoozing Pierrot dekbedovertrek
49,95
Snoozing Space dekbedovertrek
29,95
Kayori Kagura flanel dekbedovertrek
69,95