loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
White
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

DDDDD Rhombus tafelloper

De DDDDD Rhombus tafelloper maakt de eettafel extra sfeervol. De loper heeft een stralend witte kleur en een subtiel elegant dessin. In de stof is er een mooi ruitpatroon geweven en het materiaal is van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van 100% katoen en valt heerlijk soepel. Maak het helemaal af met de bijpassende Rhombus servetten en placemats. Ook is er een tafelkleed verkrijgbaar.

Deze tafelloper maakt onderdeel uit van de tafellakens damast collectie van DDDDD. Bij deze collectie is gebruik gemaakt van een speciale weeftechniek waarbij dessins aangebracht worden op een achtergrond van dezelfde kleur. Vanuit een bepaalde hoek zijn deze details te zijn en zorgen voor een luxe uitstraling. De loper heeft een breedte van 50 cm en is leverbaar in diverse lengtes.

DDDDD

DDDDD, oftewel De Doek Die Direct Droogt, is een Nederlands merk dat al heel wat jaren meegaat en met haar keuken- en theedoeken het oer-Hollandse gevoel opwekt. Producten van DDDDD zijn extra groot, van goede kwaliteit en hebben warme, traditionele prints zoals men die op keuken- en theedoeken verwacht. 

Tafelloper

Een tafelloper siert elke tafel. Daarnaast houdt het natuurlijk ook je tafel schoon en vrij van vlekken. Leuk op tafel in plaats van placemats of juist als extra toevoeging over een tafelkleed.

Vergelijkbare producten

Snoozing Beau flanel dekbedovertrek
29,95
Kayori Nezu dekbedovertrek
69,95
Pure Vala dekbedovertrek
27,95
Beddinghouse Leone flanel dekbedovertrek
49,95
Ariadne at Home Mix dekbedovertrek
44,95
Pip Studio Sunny Side Up strandlaken
49,95