loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Silvergrey
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Heckettlane Favo kussenhoes silvergrey

Sierkussens zijn ideale accessoires om je woon- of slaapkamer een mini make-over te geven. Met de lichtgrijze Favo kussenhoes van Heckettlane creëer je in een handomdraai een rustige en elegante sfeer in je huis. Maak de nieuwe look compleet met andere bijpassende woonaccessoires, zoals een mooie plaid.

Door het gebruik van 100% katoen is de kussenhoes Favo heerlijk zacht en comfortabel om tegenaan te kruipen op de bank! Verder is katoen van nature slijtvast en makkelijk in onderhoud. De kussenhoes is voorzien van een handige rits, zodat je het binnenkussen er gemakkelijk uit kunt halen. Afmetingen van de kussenhoes: 50 x 50 cm. Let op: de kussenhoes wordt geleverd zonder binnenkussen.

 

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

De Witte Lietaer Puddle dekbedovertrek
79,95
Marjolein Bastin Winter Wren flanel dekbedovertrek
44,95
VTWonen Natural Stone Fraying dekbedovertrek
79,95
Beddinghouse Theodore dekbedovertrek
89,95
Snoozing Jelte dekbedovertrek
29,95
Snoozing Salzburg synthetisch dekbed
49,95