loading smulders
Materiaal
Satijn-katoen
Kleur
Off-white
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (160x290 cm)
Materiaal
100% katoen-satijn
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Artikelgroep
Laken
Kleur
Off-white
Breedte
160 cm
Lengte
290 cm
EAN Code
8718518034975
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

Heckettlane katoen-satijn laken off-white

Voor een goede basis in de slaapkamer is een laken een goede toevoeging aan het beddengoed. Dit Heckettlane laken heeft de kleur gebroken wit en past daarom goed in iedere slaapkamer. Daarnaast is het laken goed te combineren met andere kleuren beddengoed en kussenslopen. Een laken wordt gebruikt als hoeslaken of ter bescherming onder een wollen deken.

Dit laken is gemaakt van 100% katoen-satijn. Het materiaal voelt glad en zacht aan door de weeftechniek die gebruikt is. Daarnaast is katoen-satijn vochtabsorberend en warmteregulerend. In de zomer zorgt dit laken dan voor verkoeling.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

Vergelijkbare producten

Snoozing percale katoen laken
34,95
Cinderella percaline katoen laken
26,95
Snoozing katoen-satijn laken
34,95
Snoozing flanel laken
34,95
Snoozing percale katoen laken
34,95
Snoozing katoen-satijn laken
34,95