loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Grey
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Heckettlane Marseille kussenhoes grey

Ben je op zoek naar een aantal sierkussens die je woon- of slaapkamer opvrolijken, zonder dat het te druk wordt? Dan is de Marseille kussenhoes van het bekende merk Heckettlane zeker geschikt! Deze hoes is lichtgrijs van kleur en past daardoor in vele interieurs, bijvoorbeeld een Scandinavische. De hoes heeft een licht geweven patroon, wat zorgt voor een speelser effect.

De kussenhoes is gemaakt van 100% katoen, een van nature stevig materiaal wat er voor zorgt dat je lekker lang plezier hebt van je nieuwe kussenhoes. Daarnaast voelt katoen zacht aan. Aan de achterzijde van de hoes zit een ritssluiting, zodat je er zelf een binnenkussen in kunt doen. Een binnenkussen wordt namelijk niet meegeleverd.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Marc O'Polo Linka bedsprei
189,95
Beddinghouse Sheer badtextiel
19,95
Rivièra Maison Happy Winter flanel dekbedovertrek
69,95
Good Morning Feathers dekbedovertrek
39,95
VTWonen Crops dekbedovertrek
79,95
Silvana Comfort Colortemp koel synthetisch dekbed
94,95