loading smulders
Materiaal
Voorkant: 100% acryl, achterkant: 100% polyester
Kleur
Natural
Maat
45x45 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen

Heckettlane Misha kussenhoes natural

Met een sierkussen geeft je je woon- of slaapkamer een fijne, nieuwe sfeer. De Misha kussenhoes van het merk Heckettlane heeft een mooie neutrale kleur, die bij veel interieurs mooi zal passen. De voorzijde heeft iets langere haren die heerlijk zacht aanvoelen. Er is een licht streepdessin in te zien. De achterzijde van de hoes bestaat uit kortere haren en heeft een effen, neutrale kleur.

De hoes is gemaakt van verschillende materialen. De voorzijde met de langere haren bestaat uit 100% acryl. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoes lekker zacht aanvoelt en goed bestand is tegen slijtage. Hierdoor gaat de kussenhoes lang mee. De achterzijde is gemaakt van 100% polyester, wat ook zacht aanvoelt. De hoes wordt zonder binnenkussen geleverd, maar heeft wel een ritssluiting aan de zijkant om deze zelf toe te voegen. De afmeting van de hoes is 45x45 centimeter.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing Romi dekbedovertrek
89,95
Kayori Shizu dekbedovertrek
109,95
SNURK Black Horses flanel dekbedovertrek
69,95
Pure Flamingo dekbedovertrek
42,95
Snoozing Daizy flanel dekbedovertrek
49,95
Snoozing Texel wollen 4-seizoenen dekbed
149,95