loading smulders
Materiaal
100% polyester
Kleur
Gold
Maat
45x45 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen

Heckettlane Nino kussenhoes gold

Met de Nino kussenhoes laat je je interieur weer sprankelen! De hoes is van het merk Heckettlane en heeft een antracietkleurige ondergrond. De hoes is aan beide zijden versierd met gouden glitters, die de hoes een feestelijk gevoel geven. De hoes voelt heerlijk zacht aan en is mooi te combineren met andere sierkussens of een mooi plaid.

De hoes is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal voelt zacht aan en behoudt zijn kleur goed. Ook is polyester stevig, waardoor de hoes lang mooi blijft en je er lang plezier van hebt. Deze hoes wordt geleverd exclusief binnenkussen. De hoes heeft wel een ritssluiting, waardoor je zelf een binnenkussen kunt toevoegen. De afmeting van de hoes is 45x45 centimeter.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

SNURK Astronaut dekbedovertrek
69,95
SNURK Ballerina dekbedovertrek
69,95
Dreamhouse Bedding Wild Rose dekbedovertrek
44,95
At Home Relax dekbedovertrek
79,95
Snoozing flanel laken
34,95
Snoozing Rhodos katoenen 4-seizoenen partnerdekbed
169,95