loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Beige
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Heckettlane Pasi kussenhoes beige

Creëer een gezellige landelijke sfeer in huis met de beige kussenhoes Pasi van Heckettlane! De grove weefstructuur en de natuurlijke kleur geven de hoes een knusse en robuuste uitstraling. Verder is de hoes afgewerkt met speelse sierstiksels rondom. Leuk te combineren met andere natuurlijke kleuren en materialen, zoals wol, leer of riet.

De Pasi kussenhoes is vervaardigd uit comfortabele en stevige 100% katoen. Hierdoor voelt de hoes lekker zacht en soepel aan, als je tegen het kussen aanleunt. De hoes kan eenvoudig worden gewassen in de machine en is daardoor makkelijk in onderhoud. Katoen is van nature slijtvast, zodat je nieuwe aanwinst zeker lang mooi blijft. Dankzij de handige rits kun je in een handomdraai een binnenkussen toevoegen. Afmeting: 50x50 cm.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing Two Tone dekbedovertrek
49,95
Essenza Feija strandlaken
49,95
Polydaun katoenen zomerdekbed
44,95
Unique Living Lars fleece plaid XL
69,95
Beddinghouse Ohema dekbedovertrek
59,95
Snoozing katoen hoeslaken
26,95