loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Blue
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Heckettlane Tic Tac kussenhoes blue

Geef je woon- of slaapkamer een vrolijk tintje met deze Tic Tac kussenhoes van het merk Heckettlane! Deze kussenhoes heeft een blauwgrijze basis en is versierd met banen van stiksels in verschillende kleuren, zoals donkerblauw, rood, wit en lichtblauw. Deze kussenhoes is mooi te combineren met andere kleuren.

De hoes is gemaakt van zacht katoen. Niet alleen voelt katoen heerlijk comfortabel aan, het is ook een stevig materiaal. Hierdoor gaat de hoes zeker lang mee. Aan de achterzijde van de hoes zit een ritssluiting, zodat je zelf een binnenkussen kunt toevoegen. Deze wordt namelijk niet meegeleverd. De afmeting van deze kussenhoes is 50x50 centimeter.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Unique Living Nilze plaid
44,95
Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrek
64,95
Unique Living Torvah fleece plaid
39,95
Romanette Jardin dekbedovertrek
49,95
Unique Living Lars fleece plaid
34,95
Unique Living Justin fleece plaid
19,95