loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Beige
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Heckettlane Velour kussenhoes beige

De Heckettlane Velour kussenhoes is een mooie aanwinst voor in uw woon- of slaapkamer. De kussenhoes heeft een prachtige beige kleur met een warme uitstraling. De neutrale kleur maakt deze hoes goed te combineren in elk interieur.

De kussenhoes is gemaakt van 100% katoen en is velours geweven. Velours lijkt veel op fluweel, maar net iets dunner geweven. De hoes voelt dan ook heerlijk zacht aan en is super fijn om tegenaan te liggen. De kussenhoes heeft aan de achterzijde een ritssluiting en wordt geleverd exclusief binnenkussen. De afmeting van deze hoes is 50x50 centimeter. 

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing Melle dekbedovertrek
29,95
Snoozing katoen split-topper molton hoeslaken
79,95
Good Night Gold deken
289,95
At Home Relax dekbedovertrek
79,95
Beddinghouse jersey topper hoeslaken
19,95
Rivièra Maison Wishes dekbedovertrek
119,95