loading smulders
Materiaal
Voorkant: 100% acryl, achterkant: 100% polyester
Kleur
White
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen

Heckettlane Viv kussenhoes white

Het koude seizoen is begonnen. Dus tijd om plaids en sierkussens op te stapelen op de bank om een warme, knusse sfeer te creëren in huis! De witte kussenhoes Viv van Heckettlane is gemaakt van knuffelzachte fake fur en versierd met een geraffineerd zigzagmotief. Hierdoor is het een elegante en stralende blikvanger die perfect past in een trendy interieur!

Door het gebruik van acryl en polyester heeft de Viv kussenhoes een hoog aaibaarheidsgehalte! De slijtvaste en kleurechte hoes behoudt bovendien extra lang zijn mooie kleur en vorm. Je kunt moeiteloos een binnenkussen toevoegen door de handige ritssluiting op de zijkant. De hoes heeft een formaat van 50x50 cm. Exclusief binnenkussen.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Satin d'Or Faubourg dekbedovertrek
59,95
iSeng Ponyta dekbedovertrek
29,95
Zohome Satinado dekbedovertrek
59,95
Zohome Lana flanel dekbedovertrek
49,95
Heckettlane Vafala dekbedovertrek
69,95
Good Morning Febe flanel dekbedovertrek
39,95