loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Lime
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Jim & Imke kussenhoes lime

Is je kamer toe aan iets nieuws? De Jim & Imke kussenhoes vormt dankzij de neutrale achtergrond een subtiel detail aan de kamer. De print in een limekleur zorgt voor een leuk kleuraccent. Om het dessin is een vierkant aangebracht met stiksels. De tekst ‘Special delivery, only for tough boys’ maakt het een toffe toevoeging voor de jongenskamer.

De katoenen kussenhoes van Jim & Imke is stevig en gaat lang mee. De stof voelt zacht aan, dus ideaal om tegen te leunen. Daarnaast is het eenvoudig om uit te wassen en is het niet erg als je morst op de hoes. De afmeting van de kussenhoes is 50x50 cm. Het binnenkussen wordt niet meegeleverd.

Briljant

Briljant heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit hoeslakens, kussenslopen en overtrekken. Gemaakt van de beste materialen, gaat Briljant mee met de laatste trends. Dat levert frisse, sprankelende kleuren op en hippe designs. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing katoen split hoeslaken
74,95
Snoozing Amber dekbedovertrek
29,95
Snoozing Triceratops flanel dekbedovertrek
29,95
Kayori Shizu dekbedovertrek
109,95
SNURK Black Horses dekbedovertrek
69,95
Marc O'Polo Nordic Knit plaid
129,95