loading smulders
Materiaal
100% percale katoen
Kleur
Wit
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Materiaal
100% percale katoen
Voorraad
Uitverkocht
Merk
Artikelgroep
Kussensloop
Kleur
Wit
Breedte
60 cm
Lengte
70 cm
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8719689340216
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van percale katoen?

    Percale katoen is door de weeftechniek nog fijner dan normaal katoen. Het materiaal heeft een hoge weefdichtheid en garenfijnheid. Katoen is sterk vocht absorberend en ademend. Het werkt verkoelend in de zomer.

  • Is een kussensloop in verschillende maten te bestellen?

    De standaard maat kussensloop is 60x70 cm. De meeste kussens in ons assortiment hebben deze maat, tevens passen de (box)kussens van 50x60 cm en 60x60 cm prima in een sloop van 60x70 cm.

    We hebben ook andere maten slopen, zoals de Amerikaanse standaardmaat 50x70 cm. En een maatje voor kinderkussens, namelijk 40x60 cm.

  • Zijn er verschillende sluitingen voor een kussensloop?

    Er zijn kussenslopen met een rits-, knoop- of hotelsluiting. De laatst genoemde sluiting is de standaard, waarbij de sloop een inslag heeft van enkele centimeters. De sloop sluit na het inbrengen van het kussen vanzelf.

JOARZ Oh My Dot kussenslopen (set van 2) wit

Maak je linnenkast compleet met deze set van twee kussenslopen Oh My Dot van JOARZ! De witte kussenslopen zijn voorzien van een speels stippenpatroon. Zo geef je moeiteloos een verzorgde en trendy uitstraling aan je bed. Het blauw-witte design komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. De kussenslopen hebben een afmeting van 60x70 cm en worden standaard per set van twee stuks verkocht.

De Oh My Dot kussenslopen zijn gemaakt van 100% percale katoen. Dit natuurlijke materiaal heeft een hoge weefdichtheid en is daardoor nog fijner en steviger dan gewone katoen. De sterk vochtabsorberende en goed luchtdoorlatende stof zorgt voor fijne verkoeling in de zomer. Verder is percale katoen van nature slijtvast en duurzaam, zodat je extra lang kunt genieten van jouw nieuwe kussenslopen.

Joarz

Ook op zoek naar het beste in bed? De collectie beddengoed van JOARZ is de beste bedpartner die je ooit had! Het assortiment bestaat uit knisperend dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens die zijn gemaakt van percale katoen van extra goede kwaliteit (300 draden per inch). De uni kleuren passen mooi in elke slaapkamer. Beddengoed van topkwaliteit voor een luxe nachtrust!

Kussensloop

Een kussensloop is een overtrek voor een hoofdkussen. Veel kussenslopen hebben een sluiting waarin een inslag van meestal 20 cm zit. Na het inbrengen van het kussen sluit de kussensloop vanzelf. Behalve dat een kussensloop mooi is qua dessin, neemt deze ook vocht en vuil op. Het hoofdkussen gaat daardoor langer mee.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Snoozing percale katoen kussenslopen (set van 2)
24,95
Essenza Satin kussensloop
21,95
Essenza Premium Percale katoen kussensloop
21,95
Silvana Support Satin kussensloop voor stevig kussen (#5)
24,95
Snoozing flanel kussenslopen (set van 2)
22,95
Snoozing percale katoen kussenslopen (set van 2)
24,95