loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Grijs
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Leuk Zeeuws Knoop kussenhoes grijs

Haal de Zeeuwse glorie in huis met deze Leuk Zeeuws Knoop kussenhoes! De Zeeuwse knoop staat bekend als hét symbool van Zeeland en werd in vroegere tijden gedragen als versiering van kleding. De knoop was er in koper, zilver en goud en hoe groter de knoop, hoe rijker de drager was. Op deze kussenhoes is de Zeeuwse knop afgebeeld in sfeervol wit en grijs. Geef uw interieur een Zeeuws tintje met deze leuke kussenhoes!

Doordat de hoes is gemaakt van 100% fijngeweven katoen, voelt deze heerlijk zacht en soepel aan. Bovendien is de kussenhoes verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Leuk Zeeuws

Voor liefhebbers van Zeeland heeft Leuk Zeeuws mooi beddengoed uitgebracht. De typische Zeeuwse knoop siert in meerdere dessins in diverse kleuren. Sommige dessins bevatten daarnaast een moderne versie van een Zeeuwse boer en/of boerin. Leuk voor de landelijke én moderne slaapkamer!

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Romanette Alfie dekbedovertrek
49,95
DDDDD Leaves Keukendoek (set van 6)
39,95
Papillon Felix dekbedovertrek
59,95
Cinderella Flora dekbedovertrek
79,95
Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek
34,95
Heckettlane Punto dekbedovertrek
69,95