loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Roze
Maat
One size
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Girl kinderponcho roze

Deze kinderponcho van het merk Lief! is speciaal ontworpen voor lieve meisjes. De poncho is roze van kleur en is verfraaid met stippen. In het midden staat een blauw bloemetje met daarbij het woord 'Lief!'. Een kinderponcho is ideaal voor je kind om aan te doen na het zwemmen of douchen. Neem het bijvoorbeeld mee naar het zwembad of strand.

De kinderponcho is vervaardigd uit 100% katoen. De roze buitenkant is van zachte katoen-velours. De binnenkant is wit en van absorberende katoen-badstof. Katoen is een natuurlijk materiaal dat goed ademend en sterk vochtabsorberend is. Hierdoor is het geschikt om aan te doen na het zwemmen of douchen. De kinderponcho heeft een capuchon en een lengte van 60 centimeter.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Kinderponcho

Een kinderponcho is een rechthoekige schoudermantel met in het midden een hoofdopening. De poncho is van zacht materiaal en bedoeld om het lichaam warm te houden na het baden of douchen. Voor een bezoekje aan het strand of het zwembad is de kinderponcho ook zeer geschikt. Kinderponcho’s zijn er in allerlei leuke prints.

Vergelijkbare producten

DDDDD Petals Keukendoek (set van 6)
39,95
Kayori Furano dekbedovertrek
69,95
Pip Studio Alba bedsprei
179,95
DDDDD Bees Theedoek (set van 6)
34,95
Satin d'Or Artballs dekbedovertrek
69,95
Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrek
64,95