loading smulders
Tijk
100% polyester
Vulling
Synthetisch
Maat
30x190 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
30x190 cm
Tijk
100% polyester
Vulling
100% holle polyester vezel
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Voedingskussen
Breedte
30 cm
Lengte
190 cm
EAN Code
5413255094819
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Girl voedingskussen + 2 hoezen

Een voedingskussen is ideaal om te hebben als (aanstaande) ouder. Je kan dit kussen namelijk perfect gebruiken als ondersteuning voor je arm of je kindje tijdens de voeding, waardoor zowel jij als jouw baby veel comfortabeler zitten of liggen. Daarnaast biedt het ook extra ondersteuning tijdens de nacht wanneer je zwanger bent. Wikkel je zwangere lichaam lekker in dit U-vormige voedingskussen en je zal een stuk prettiger slapen.

Dit Girl voedingskussen van Lief! is een heerlijk zacht en stevig kussen in een U-vorm. Het kussen wordt geleverd met twee roze hoezen. De ene hoes is effen roze en de andere hoes is voorzien van een lief dessin met hartjes. Beide hoezen hebben een zachte en sneldrogende achterzijde van badstof. Is er gemorst, gezweet of gespuugd? Dan gooi je gewoon de hoes in het wasmachine en stop je de andere hoes eromheen. Handig!

De voedingskussen is van punt tot punt 190 cm lang en in u-vorm ongeveer 85 cm lang. De fijne polyester vulling zorgt voor een comfortabel ligcomfort voor jou en je baby. Indien nodig kun je vulling eruit halen of vervangen door middel van de handige rits aan de bovenzijde.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Voedingskussen

De naam zegt het eigenlijk al; een voedingskussen gebruik je bij het voeden. Dit kussen geeft daarbij een fijne ondersteuning voor je arm of je kindje. Ook helpt een voedingskussen toekomstige moeders bij het slapen. Wikkel jouw zwangere lichaam eromheen en geniet van een comfortabele nacht.

Vergelijkbare producten

DDDDD Bees Theedoek (set van 6)
34,95
Dreamhouse Bedding Louis dekbedovertrek
49,95
Marc O'Polo Thyra dekbedovertrek
99,95
DDDDD Over the rainbow Keukendoek (set van 6)
39,95
Kayori Yao dekbedovertrek
129,95
Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrek
64,95