loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Blauw
Maat
55x75 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Sterretjes aankleedkussenhoes

Een goed aankleedkussen is een absolute must-have om je kindje te verschonen en aan te kleden. De aankleedkussenhoes Sterretjes van Lief! is versierd met een vrolijk sterrenmotiefje en een blauwe strook die is afgewerkt met een rode ster in een witte cirkel. De aankleedkussenhoes is niet alleen leuk om te zien, maar zorgt er ook voor dat het aankleedkussen langer schoon en fris blijft. De hoes blijft netjes op zijn plaats dankzij het handige elastiek rondom.

Door het gebruik van katoen en microvezel biedt de Sterretjes aankleedkussenhoes een comfortabele en hygiënische omgeving voor je kindje. De zacht en soepele stof is namelijk sterk vochtabsorberend en kan eenvoudig in de machine worden gewassen. De slijtvaste hoes kreukt en krimpt nauwelijks en is daardoor makkelijk in onderhoud. Mooi en praktisch!

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Aankleedkussenhoes

Een aankleedkussenhoes gaat om een aankleed- of waskussen heen. Een aankleedhoes is in de babykamer een praktische en leuke toevoeging tegelijkertijd. Het voelt zacht en warm tegen het babyhuidje aan, vangt vocht goed op en heeft bovendien een leuke kleur. 

Vergelijkbare producten

Rivièra Maison Sunset Leafs dekbedovertrek
89,95
Snoozing jersey stretch hoeslaken extra hoog
34,95
Heckettlane Downetti dekbedovertrek
89,95
Beddinghouse percale katoen kussenslopen (set van 2)
28,95
Seahorse Block strandlaken
34,95
Zohome Alanzo dekbedovertrek
59,95