loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Blauw
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Ledikant (100x150 cm)
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Deken
Kleur
Blauw
Kwaliteit
110 gr / m²
Breedte
100 cm
Lengte
150 cm
EAN Code
5413255081949
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • In hoeverre is fel zonlicht slecht voor de deken?

    Wol kan bijwerkingen vertonen zodra het langdurig in de felle zon ligt. Vooral met witte wollen dekens adviseren wij op te passen. In fel zonlicht kan wol namelijk gaan vergelen. Gekleurde katoenen dekens kunnen gaan verkleuren bij langdurige blootstelling aan fel zonlicht. De kwaliteit van katoenen dekens neemt niet af. 

Lief! Vichy deken blauw

Het Vichy dekentje van Lief! houdt je kindje lekker warm tijdens een wandeling met de kinderwagen of ’s nachts in het wiegje of ledikantje. Het tijdloze wit-blauwe Vichy ruitje past in iedere kinderkamer en is afgewerkt met een speels geborduurd detail van een rood sterretje in een witte cirkel. De achterkant van de deken is gemaakt van fluweelzachte witte velours.

De Vichy deken is vervaardigd uit comfortabele 100% katoen en gevoerd met fluweelzachte 100% microvezel. Door deze materiaalmix valt het dekentje zacht en soepel om de kleine heen. Dit sterk vochtabsorberende en goed luchtdoorlatende materiaal zorgt bovendien voor een frisse, droge en hygiënische slaapomgeving het hele jaar rond. De slijtvaste en kleurechte stof kreukt en krimpt nauwelijks en blijft dus extra lang mooi.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Deken

Een deken is een aan twee kanten geruwde stof met een dik vezeldek wat isolerend werkt en daardoor de warmte vasthoudt. Een deken is vaak van wol. Om prikken tegen te gaan, gaat een deken vaak samen met een laken. Er wordt geslapen onder een laken en op dat laken ligt de deken. 

Vergelijkbare producten

Good Night Gold deken
289,95
Good Night Gold deken
289,95
Good Night Silver deken
259,95
Good Night Silver deken
259,95
Good Night Silver deken
259,95
Good Night Gold deken
289,95