loading smulders
Materiaal
100% biologisch katoen
Maat
130x170 cm
Kleur
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Garantie
1 jaar garantie
Maat
130x170 cm
Materiaal
100% biologisch katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 30°C, niet geschikt voor de droger
Artikelgroep
Plaid
Kleur
Lavender Mist
Kwaliteit
590 gr / m²
Breedte
130 cm
Lengte
170 cm
Keurmerk
  • GOTS
  • OEKO-TEX
EAN Code
8715944727051
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Is dit product duurzaam?

    Dit product is duurzaam geproduceerd en voldoet aan één of meerdere keurmerken, zoals GOTS, GRS en/of Fairtrade. Kom meer te weten over onze duurzame collectie op deze speciale pagina.

  • Kan ik onder een plaid slapen?

    Door de zachte, warme uitstraling van plaids is het erg aantrekkelijk om er heerlijk onder weg te kruipen en in slaap te vallen. Echter is een plaid geen vervanging voor een dekbed.

  • Wat moet ik doen als er een haal in mijn plaid zit?

    Haaltjes in een katoenen of wollen plaid zijn natuurlijk erg vervelend en wil je het liefst zoveel mogelijk voorkomen. Ze kunnen ontstaan doordat stoffen tegen elkaar wrijven of achter iets scherps blijven hangen, zoals een rits, een knoop of de nagels van je kat. Gelukkig kun je kleine haaltjes eenvoudig zelf repareren. Daarvoor steek je een naald door de stof op de plek van het haaltje, totdat alleen het oogje van de naald nog uitsteekt. Vervolgens haal je het lusje door het oog van de naald en trek je die helemaal door de stof heen. Daardoor wordt het haaltje onzichtbaar terug gestoken in de stof.

  • Hoe kan ik mijn plaid(s) het beste opbergen?

    Een plaid kan over de leuning van de bank gedrapeerd worden, met het risico dat het stof vangt en sneller vies wordt. Zodra je kiest voor een opbergmand of bak liggen de plaids niet in de weg, maar toch op de pak.

  • Hoe blijft mijn fleece plaid mooi en zacht?

    Een fleece plaid blijft mooi en zacht door het te wassen op maximaal 30 graden in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter en stop de plaid ook niet in de droger.

  • Welke plaids zijn geschikt voor buiten?

    Een plaid is natuurlijk ideaal voor buiten. Het staat niet alleen mooi op een loungeset, maar biedt ook comfort tijdens een kille zomeravond. Plaids van 100% katoen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Marc O'Polo Nordic Knit plaid lavender mist

Een warme plaid komt het hele jaar door van pas. De Marc O’Polo Nordic Knit plaid is functioneel met een prachtige Nordic uitstraling. Door de tricotsteek van de breistructuur en het sfeervolle paars krijgt de plaid zijn eigentijdse look. Leg de plaid over je dekbed voor extra warmte of sla hem om je heen op koude dagen. Natuurlijk functioneert deze lila plaid ook perfect als decoratie in de woonkamer. 

De plaid Nordic Knit is gemaakt van 100% zacht biologisch katoen met GOTS label. Katoen is heel stevig en slijtvast zodat dit jouw favoriete nieuwe accessoire wordt. Het materiaal heeft goede warmteregulerende kwaliteiten en werkt vochtabsorberend. Deze fijne plaid heeft een afmeting van 130x170 cm en is zo groot genoeg om lekker onder weg te kruipen.

Marc O'Polo

De home collectie van het merk Marc O’Polo kenmerkt zich door prachtige, tijdloze dessins in frisse kleuren. Deze collectie bestaat onder meer uit klassieke en moderne dekbedovertrekken en stijlvolle plaids. Het merk geeft de voorkeur aan natuurlijke materialen. Bovendien is het textiel van superieure kwaliteit, voor een maximaal slaapcomfort!

Plaid

Een plaid zorgt voor warmte en sfeer in je interieur. Zo kun je op subtiele wijze een fraai kleuraccent aanbrengen. Plaids zijn vaak gemaakt van fleece of wol en daardoor heerlijk warm om onder te kruipen op de bank. Je kunt ze ook uitstekend buitenshuis gebruiken: in de tuin, op het strand of op vakantie.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

GOTS

Dit product is voorzien van het GOTS label. Dit staat voor Global Organic Textile Standard. Het katoen is geteeld volgens de regels van de biologische landbouw. Er zijn geen schadelijke synthetische bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie of overmatig water gebruikt. Alleen materialen waarbij sprake is van minstens 95% biologisch katoen komen in aanmerking voor dit keurmerk.

Vergelijkbare producten

Unique Living Enzo fleece plaid
16,95
Unique Living Justin fleece plaid
19,95
Essenza Billie plaid
89,95
Marc O'Polo Norell plaid
79,95
Unique Living Torvah fleece plaid
39,95
Unique Living Lars fleece plaid
34,95