loading smulders
Tijk
70% wol - 30% katoen
Vulling
100% polyester
Kleur
Zacht roze
Maat
45x45 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
45x45 cm
Tijk
70% wol - 30% katoen
Vulling
100% polyester
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Niet wasbaar
Merk
Artikelgroep
Sierkussens
Kleur
Zacht roze
Breedte
45 cm
Lengte
45 cm
EAN Code
8715769567481
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van wol?

    Wol is een natuurproduct en kan wel 80 jaar meegaan. Wol neemt vocht op en ‘ademt’ het zo gezegd ook weer uit. Wol is zacht en volumineus. Door de stof lanoline is wol zelfreinigend, bacterie werend en vuilafstotend. Wol reguleert de temperatuur en vochthoeveelheid goed. Het is geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor wollen producten?

    We raden aan om beddengoed en woontextiel van wol chemisch te laten reinigen. Dat zal echter niet vaak nodig zijn. Doordat wol lanoline bevat, is het materiaal vuilafstotend en volstaat het om het product regelmatig te luchten. Dat houdt het textiel fris. Wol staat erom bekend snel te krimpen. Het is niet aan te raden om wollen producten thuis in de wasdroger te drogen.

Oilily Macaroon sierkussen zacht roze

Kies voor een prachtig, zacht sierkussentje met dit Macaroon sierkussen in de kleur zacht roze. Het sierkussen van Oilily bestaat uit twee verschillende kleuren: de onderkant is zachtroze, terwijl de bovenkant een zachte zandkleur heeft. Het kussentje is afgewerkt met een bruin-oranje stiksel, wat zorgt voor een leuk contrast.

Het sierkussentje is gemaakt van twee materialen, namelijk wol en katoen. Het roze gedeelte is gemaakt van vilt, dat wordt gemaakt van wol. Dit voelt zacht aan, maar is ook erg stevig. Het gedeelte met de lichte kleur is gemaakt van chambray, een soort denim-achtige stof die wordt gemaakt van katoen. Het sierkussen wordt geleverd met een polyester binnenkussen, die eventueel kan worden verwijderd door de metalen ritssluiting. Het sierkussen heeft een afmeting van 45x45 centimeter.

Oilily

In 1963 werd het bekende Nederlandse modehuis Oilily opgericht. Bekend van de kleurrijke kinderkleding, maar inmiddels heeft dit merk veel meer te bieden, waaronder ook beddengoed. Unieke kleurcombinaties, innovatief design, bijzondere prints en een hoge kwaliteit maken Oilily tot een bijzonder geliefd merk.

Sierkussens

Door leuke ontwerpen, originele stoffen of felle kleuren zijn sierkussens echte blikvangers in de woon- of slaapkamer. Een sierkussen wordt compleet geleverd, dus met sierkussenhoes en binnenkussen. Er zijn diverse afmetingen voor sierkussens. Het varieert van kleine sierkussens tot grote sierkussens.

Vergelijkbare producten

iSeng Flower dekbedovertrek
49,95
Kayori Naka dekbedovertrek
69,95
Fortnite Llama dekbedovertrek
39,95
Ambiante Satin Uni dekbedovertrek
49,95
Snoozing Aimee flanel dekbedovertrek
39,95
Essenza Billie plaid
89,95