loading smulders

Paris Saint-Germain dekbedovertrek blauw

SMUL770009801 |Paris Saint-Germain |
Materiaal
Microvezel
Kleur
Blauw
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Kussensloop
1 stuk (63x63 cm)
Maat
1-persoons (140x200 cm + 1 sloop)
Instopstrook
Drukknopen
Voorraad
Uitverkocht
Materiaal
100% microvezel
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
|Paris Saint-Germain
Artikelgroep
Dekbedovertrek
Kleur
Blauw
Dessin
  • Sport
  • Voetbal
Kwaliteit
75 gr / m²
EAN Code
5425039185590
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat kinderdekbedovertrek moet ik kiezen?

    Dat hangt af van de afmetingen van het bed van je kind. Onze kinderdekbedden zijn verkrijgbaar in drie maten: ledikant (100x135 cm), peuter bed (120x150 cm) en 1-persoons (140x200 cm) voor de grootste kinderbedden.

  • Zit er ook een kussensloop bij?

    Elk overtrekset wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Afhankelijk van de maat krijg je er één sloop of twee slopen bij. Dit wordt overigens altijd goed aangegeven bij de maataanduiding. En wil je liever nog meer slopen erbij? Dan kun je altijd nog losse effen kussenslopen bijbestellen. 

  • Ontvang ik ook een kussensloop bij dit kinderdekbedovertrek?

    Bij deze kinderdekbedovertrekken krijg je een kussensloop meegeleverd.

  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Kan ik mijn dekbedovertrek tijdens ieder seizoen gebruiken?

    Dat is zeer persoonlijk. Katoen is het meest gebruikte materiaal en dat is zeer geschikt voor ieder seizoen. Flanel daarentegen is warmer en daardoor prettiger in de wintermaanden. Alleen wanneer je het ’s zomers ook snel koud hebt kan een flanellen dekbedovertrek prettig zijn. 

  • Ik heb het snel koud, voor welk materiaal kan ik het beste kiezen?

    Flanel dekbedovertrekken zijn zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Het materiaal past zich namelijk snel aan naar je lichaamstemperatuur en houdt die warmte ook goed vast.

  • Wat zijn de gevolgen van zonlicht voor het dekbedovertrek?

    Bij langdurige blootstelling aan fel zonlicht kunnen de kleuren in dekbedovertrekken verschieten. De kwaliteit van het materiaal ondervindt hier geen gevolgen van. Polyester en polyester-katoen dekbedovertrekken zijn het minst gevoelig voor fel zonlicht. De kleuren daarin zullen niet of minder snel verschieten.

  • Wat zijn de eigenschappen van microvezel?

    Microvezel voelt zacht aan en valt soepel. Beddengoed van dit materiaal is sterk, krimpvrij, het materiaal droogt snel en is kleurecht. Dat wil zeggen dat het langer op kleur blijft en niet snel vervaagt. Bovendien heeft microvezel een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Microvezel bestaat uit polyester en polyamide.

  • Hoe voorkom ik kreuken tijdens het wassen?

    De makkelijkste en beste manier om kreuken te voorkomen is door de wastrommel niet te vol te stoppen. Zorg ervoor dat je het beddengoed luchtig in de trommel doet. De juiste hoeveelheid kun je afmeten door te kijken of je je hand bovenop het wasgoed in de trommel kunt leggen, en die vervolgens nog vrij kunt omdraaien tussen het wasgoed en de bovenrand van de trommel. 

Paris Saint-Germain dekbedovertrek blauw

Groot fan van de voetbalclub Paris Saint-Germain? Dan zal jij onder dit dekbedovertrek vast heerlijk slapen! Het overtrek heeft een dessin in de kleuren en met het logo van de club. Bovendien heeft dit dekbedovertrek een dubbelzijdig dessin: beide zijden hebben een andere print. Op de ene zijde staat één groot logo en op de andere zijde staan meerdere keren het logo afgebeeld. Zo kan je af en toe afwisselen!

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% microvezel. Dit is een synthetisch materiaal dat zacht en soepel aanvoelt. Verder is microvezel een sterk, sneldrogend en kleurecht materiaal. Dit betekent dat de mooie kleuren lang worden behouden. Het dekbedovertrek is aan de onderzijde voorzien van handige drukknopen. Inclusief bijpassend kussensloop.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain is een Franse voetbalclub gevestigd in Parijs. De club is in 1970 opgericht en heeft sinds die tijd al veel successen behaald. De clubkleuren zijn donkerblauw met rood. In het logo komt hun afkomst Parijs duidelijk naar voren met daarbij de Eifeltoren. Ons assortiment bevat bijpassend beddengoed.

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

Vergelijkbare producten

Zohome Maaike dekbedovertrek
39,95
Damai Mik dekbedovertrek
49,95
Ariadne at Home Warm Stripes dekbedovertrek
44,95
Marc O'Polo Torsken dekbedovertrek
149,95
Snoozing Edith flanel dekbedovertrek
49,95
Kayori Kaneda dekbedovertrek
49,95