loading smulders
Tijk
65% wol - 35% synthetische materialen
Vulling
100% polyester
Kleur
Antraciet
Maat
30x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
30x50 cm
Tijk
65% wol - 35% synthetische materialen
Vulling
100% polyester
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Niet wasbaar
Artikelgroep
Sierkussens
Kleur
Antraciet
Breedte
30 cm
Lengte
50 cm
EAN Code
8715769656123
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van wol?

    Wol is een natuurproduct en kan wel 80 jaar meegaan. Wol neemt vocht op en ‘ademt’ het zo gezegd ook weer uit. Wol is zacht en volumineus. Door de stof lanoline is wol zelfreinigend, bacterie werend en vuilafstotend. Wol reguleert de temperatuur en vochthoeveelheid goed. Het is geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor wollen producten?

    We raden aan om beddengoed en woontextiel van wol chemisch te laten reinigen. Dat zal echter niet vaak nodig zijn. Doordat wol lanoline bevat, is het materiaal vuilafstotend en volstaat het om het product regelmatig te luchten. Dat houdt het textiel fris. Wol staat erom bekend snel te krimpen. Het is niet aan te raden om wollen producten thuis in de wasdroger te drogen.

Rivièra Maison Westwood sierkussen antraciet

De woon- of slaapkamer krijgt een stoere look met het sierkussen Westwood van Rivièra Maison. Het sierkussen in de kleur antraciet heeft studs rondom en de donkergrijze stof heeft een ruwe uitstraling. Deze is namelijk gemaakt van een gemeleerd wolmengsel.

Het sierkussen heeft een vulling van 100% polyester en de hoes is vervaardigd uit 65% wol en 35% gemixte materialen. Hierdoor voelt het kussen fijn en warm aan. Ook kan je heerlijk achterover leunen tegen dit kussentje op de bank of in de stoel. Het sierkussen heeft een afmeting van 30x50 centimeter.

Rivièra Maison

Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

Sierkussens

Door leuke ontwerpen, originele stoffen of felle kleuren zijn sierkussens echte blikvangers in de woon- of slaapkamer. Een sierkussen wordt compleet geleverd, dus met sierkussenhoes en binnenkussen. Er zijn diverse afmetingen voor sierkussens. Het varieert van kleine sierkussens tot grote sierkussens.

Vergelijkbare producten

Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Essenza Lisa dekbedovertrek
89,95
De Witte Lietaer Zygo dekbedovertrek
119,95
Heckettlane Wafel plaid
69,95
Lego dekbedovertrek
34,95
Snoozing Astrid dekbedovertrek
49,95