loading smulders
Materiaal
Katoen
Lengte split
60 cm
Kleur
Maat
Prijs
109,95
Levertijd
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (200x210/220 cm)
Matrasdikte
t/m 25 cm
Hoekhoogte
30 cm
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Lengte split
60 cm
Merk
Artikelgroep
Split hoeslaken
Kleur
Wit
Draaddichtheid
144 / inch²
EAN Code
8719151005414
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Zijn er hoeslakens voor een topper matras?

    Ja, verschillende merken hebben hoeslakens voor topper matrassen. Je hebt hierin de keuze uit een tal van materialen, afmetingen en kleuren.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat is het effect van zonlicht op mijn hoeslaken?

    Door een teveel aan direct zonlicht op een hoeslaken kunnen de kleuren verschieten. Bij het ene materiaal gaat dat sneller dan bij het andere. Polyester-katoen verkleurt het minst snel. 

Snoozing katoen split hoeslaken wit

Geef je splitmatras een verzorgde uitstraling met dit stralend witte katoenen split hoeslaken van Snoozing! Aan het hoofdeinde is het hoeslaken voorzien van een 60 cm lange split, zodat de twee helften van het matras gemakkelijk afzonderlijk in hoogte versteld kunnen worden. De ingeweven hoeken met elastiek zorgen ervoor dat het hoeslaken niet verschuift en altijd perfect aansluit op je matras. Door de hoekhoogte van 30 cm is het geschikt voor matrassen tot 25 cm dik.

Het heerlijk zachte en soepele split hoeslaken van Snoozing is gemaakt van 100% katoen. Dit natuurlijke materiaal wordt met zijn talloze positieve eigenschappen het meest gebruikt voor beddengoed. Het neemt snel vocht op en is goed ademend. Hierdoor zorgt het voor een fijne verkoeling tijdens warme zomernachten. Verder is katoen van nature een stevig materiaal dat garant staat voor de lange levensduur van je split hoeslaken. Het is bovendien geproduceerd in Portugal, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Split hoeslaken

Een split hoeslaken is bedoeld voor matrassen van normale dikte die onderling versteld kunnen worden wegens verschillende slaap- of zitvoorkeuren. In het midden van het hoeslaken zit bovenin een split waardoor de matrasdelen makkelijk kunnen wisselen van hoogte. Voor topper matrassen is er het split-topper hoeslaken.

anderen bekeken ook
Snoozing flanel topper hoeslaken
69,95
Cinderella jersey hoeslaken
40,95
Snoozing jersey hoeslaken
52,95
Snoozing jersey hoeslaken extra hoog
59,95
Snoozing flanel hoeslaken extra hoog
79,95
Kayori Shizu percale katoen split-topper hoeslaken
89,95
Snoozing katoen split hoeslaken
Snoozing katoen split hoeslaken wit
Snoozing katoen split hoeslaken
109,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België