loading smulders

Temprakon Advance donzen onderdeken

SMUL600001005 |Temprakon |
Vulling
Ganzendons
Seizoen
Lente/Herfst
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Seizoen
Lente/Herfst
Eigenschappen
  • Anti-allergie
  • Anti-huisstofmijt
  • Anti-transpiratie
  • Warmteregulerend
Maat
Lits-jumeaux (180x210 cm)
Tijk
100% katoen, met aan een zijde TEMPRAKON® (100% polyester)
Vulling
60% ganzendons - 40% ganzenveertjes
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C
Merk
Artikelgroep
Onderdeken
Breedte
180 cm
Lengte
210 cm
Vulgewicht
3572 gram
Model
Cassette, met opstaande schotjes
EAN Code
5768892300411
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Waarom is een onderdeken een goed idee?

    Een onderdeken zorgt voor een extra zachte ondergrond en verhoogt jouw slaapcomfort. Daarnaast zorgt het voor extra warmte. Een onderdeken is geschikt voor mensen die het ’s nachts snel koud hebben. Maar ook voor mensen die veel transpireren is een onderdeken ideaal. Een onderdeken van wol is extra ventilerend, waardoor luchtig en fris zal slapen.

  • Welke kant leg je dan op je matras en welke boven?

    Heb je een wollen onderdeken, dan leg je de deken met de wollige zijde bovenop. Bij een katoenen, donzen of synthetische onderdeken maakt het niet echt uit welke zijde je bovenop legt.

  • Kun je een onderdeken wassen?

    Hoe je het beste een onderdeken onderhoudt of wast, ligt natuurlijk volledig aan het soort materiaal. Een katoenen of synthetische onderdeken kan je hoogstwaarschijnlijk wassen in de wasmachine. Kijk hiervoor altijd eerst even op het waslabel voor de juiste wasvoorschriften. Heb je een wollen onderdeken? Dan is het wassen niet mogelijk, maar ook niet nodig. 

  • Wat zijn de eigenschappen van ganzendons?

    Ganzendons is lichter dan eendendons en heeft een hogere isolatiewaarde. Ganzendons is voor een donzen kwaliteitsdekbed de meest gebruikte vulling. Je betaalt relatief meer maar geniet dan ook van betere kwaliteit. Ganzendons is een sterk materiaal en behoudt langer zijn volume. De kleur van dons heeft geen invloed op de kwaliteit. 

Temprakon Advance donzen onderdeken

Waarom deze onderdeken?

Een onderdeken leg je simpelweg op je matras en zorgt voor extra zachtheid en warmte, waardoor jij heerlijk comfortabel zult slapen. Met deze onderdeken slaap je ook nog eens met een gelijkmatige temperatuur. Aan de bovenzijde is de tijk namelijk voorzien van speciaal gepatenteerde mico capsules (TEMPRAKON®). Wanneer je deze actieve zijde naar boven legt, geeft de onderdeken een verkoelend effect en zorgt ervoor dat de warmte gereguleerd wordt, waardoor overmatige transpiratie wordt voorkomen.

Wat voor vulling heeft de onderdeken?

De vulling van deze onderdeken bestaat uit 60% ganzendons en 40% ganzenveertjes. Hierdoor is de onderdeken licht, veerkrachtig en vochtregulerend. Daarnaast heeft het een lange levensduur. De onderdeken heeft een cassette-model met opstaande schotjes, waardoor de donzen vulling goed verdeeld blijft. De donzen vulling is voorzien van het Downafresh® label, wat aangeeft dat de onderdeken voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935 en wordt gemaakt onder dier- en milieuvriendelijke omstandigheden.

Meer informatie over het Advance onderdeken

De tijk van deze onderdeken is gemaakt van 100% katoen met aan één zijde TEMPRAKON®. De tijk is extra fijn geweven, waardoor huisstofmijten niet kunnen binnendringen (NOMITE). Hierdoor kunnen mensen met een huisstofmijtallergie ook op deze onderdeken slapen. Als laatste heeft de tijk een behandeling gehad van natuurlijke oliën, die ervoor zorgt dat bacteriën en huisstofmijt niet kunnen hechten (FRESH). De behandeling zorgt voor een gezonder, schoner en frisser klimaat in de slaapkamer. Aan de punten van de onderdeken zit een handig elastiek, waarmee de deken op zijn plaats wordt gehouden.

De Temprakon Advance donzen onderdeken mag worden gewassen, maar af en toe luchten houdt de deken ook al fris en schoon.

Temprakon

Het Deense merk Temprakon biedt de optimale omstandigheden voor een jarenlange verzorgde, droge en schone slaapomgeving. Temprakon levert dekbedden en hoofdkussen die gedurende de nacht zorgen voor een constante ideale temperatuur. Zo geniet jij het hele jaar door van een goede nachtrust!

Onderdeken

Een onderdeken zorgt voor extra zachtheid en warmte. Je legt de onderdeken op je matras, waar je een matrasbeschermer en gewoon hoeslaken overheen plaatst. Zo slaap je extra comfortabel.

Vergelijkbare producten

Snoozing Texel wollen onderdeken
89,95
Snoozing Texel wollen kinderonderdeken
64,95
Snoozing katoenen kinderonderdeken
44,95
Snoozing Katoenen onderdeken
49,95
Tesselaer wollen onderdeken
109,95