loading smulders
Vulling
100% eendenveertjes
Kleur
Ivoor
Maat
45x45 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
45x45 cm
Vulling
100% eendenveertjes
Voorraad
Uitverkocht
Merk
Artikelgroep
Sierkussens
Kleur
Ivoor
Breedte
45 cm
Lengte
45 cm
EAN Code
8719023164263
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van eendendons?

    Eendendons is het voordeligste soort dons. Eendendons heeft een vocht absorberend en vochtregulerend vermogen. Door de fijn geweven tijk kunnen donsveren niet naar buiten komen. Het materiaal is licht, voelt soepel en vormt zich naar het lichaam. Dons houdt haar volume lang vast als je het dagelijks opschudt.

Walra Lara sierkussen ivoor

Het Walra Lara sierkussen Lara in de kleur ivoor heeft een speels en knuffelbaar dessin. Het dessin bestaat uit fake fur en maakt het sierkussen heerlijk bont. Het is een prachtig woonaccessoire voor op de bank of in de slaapkamer en de fijne effen kleur geeft het een romantische uitstraling. Ook mooi te combineren met andere sierkussens van Walra.

Het sierkussen is gemaakt van 100% polyester en voelt zacht aan. Het is voorzien van een onopvallende rits en de hoes is gemakkelijk te vullen en te reinigen. Het sierkussen wordt geleverd inclusief vulling van zachte eendenveren. De afmeting is 45 bij 45 cm en het gaat om een vierkant model. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Walra

Walra ontwerpt sinds 1873 bed-, bad- en keukentextiel van de hoogste kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig en luxe. Het assortiment wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van nu. Ondanks de modernste materialen is Walra betaalbaar. Zo kan iedereen genieten van optimaal comfort en mooie designs.  

Sierkussens

Door leuke ontwerpen, originele stoffen of felle kleuren zijn sierkussens echte blikvangers in de woon- of slaapkamer. Een sierkussen wordt compleet geleverd, dus met sierkussenhoes en binnenkussen. Er zijn diverse afmetingen voor sierkussens. Het varieert van kleine sierkussens tot grote sierkussens.

Vergelijkbare producten

Beddinghouse percale katoen hoeslaken
25,95
Unique Living Enzo fleece plaid
16,95
Snoozing Two Tone flanel dekbedovertrek
49,95
Unique Living Torvah fleece plaid
39,95
Polydaun Kalmar traagschuim medium hoofdkussen
42,95
De Witte Lietaer Bellflower dekbedovertrek
79,95