loading smulders
Tijk
55% katoen- 45% viscose
Vulling
100% eendenveertjes
Kleur
Roze
Maat
40x60 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
40x60 cm
Tijk
55% katoen- 45% viscose
Vulling
100% eendenveertjes
Voorraad
Uitverkocht
Merk
Artikelgroep
Sierkussens
Kleur
Roze
Breedte
40 cm
Lengte
60 cm
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8719023262990
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van eendendons?

    Eendendons is het voordeligste soort dons. Eendendons heeft een vocht absorberend en vochtregulerend vermogen. Door de fijn geweven tijk kunnen donsveren niet naar buiten komen. Het materiaal is licht, voelt soepel en vormt zich naar het lichaam. Dons houdt haar volume lang vast als je het dagelijks opschudt.

Walra Square Patterns sierkussen roze

Het roze sierkussen Square Patterns van het merk Walra geeft je woon- of slaapkamer een elegant en chic tintje! De zacht glanzende stof is afgewerkt met een doorgestikt grafisch patroon dat het kussen een moderne uitstraling geeft. De oudroze kleur laat zich mooi combineren met andere pasteltinten en staat prachtig in een vrouwelijk ingericht interieur.

Door de combinatie van 55% katoen en 45% viscose voelt de licht glanzende hoes van het Square Patterns sierkussen heerlijk zacht, glad en stevig aan. De veerkrachtige vulling van 100% eendenveertjes maakt het sierkussen bovendien heerlijk comfortabel om tegenaan te leunen. De hoes is voorzien van een handige rits aan de onderkant, zodat je het binnenkussen gemakkelijk kunt verwijderen of terug stoppen. Het sierkussen heeft een afmeting van 40x60 cm.

Walra

Walra ontwerpt sinds 1873 bed-, bad- en keukentextiel van de hoogste kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig en luxe. Het assortiment wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van nu. Ondanks de modernste materialen is Walra betaalbaar. Zo kan iedereen genieten van optimaal comfort en mooie designs.  

Sierkussens

Door leuke ontwerpen, originele stoffen of felle kleuren zijn sierkussens echte blikvangers in de woon- of slaapkamer. Een sierkussen wordt compleet geleverd, dus met sierkussenhoes en binnenkussen. Er zijn diverse afmetingen voor sierkussens. Het varieert van kleine sierkussens tot grote sierkussens.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Unique Living Auke fleece plaid
32,95
Heckettlane Buchara badmat
39,95
Beddinghouse Sheer badtextiel
19,95
Rivièra Maison Happy Winter flanel dekbedovertrek
69,95
Good Morning Booh dekbedovertrek
39,95
VTWonen Crops dekbedovertrek
79,95