loading smulders
Materiaal
60% polyester - 40% katoen
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Materiaal
60% polyester - 40% katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Kussenbeschermer
Kwaliteit
160 gr / m²
Breedte
60 cm
Lengte
70 cm
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8719931040628
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is het nut van een kussenbeschermer?

    Een onbeschermd hoofdkussen is de perfecte leefomgeving voor bacteriën en huisstofmijt. Een kussenbeschermer houdt het hoofdkussen schoon en fris. Het absorbeert vocht en weert bacteriën en huisstofmijt. Daarnaast is een kussenbeschermer makkelijk wasbaar en verlengt het aanzienlijk de levensduur van het kussen.

  • Wat zijn de eigenschappen van polyester-katoen?

    Door het deel katoen in polyester-katoenen producten ventileert het materiaal heel goed. Polyester-katoen is zeer stevig. Het is licht van gewicht, soepel, krimpt bijna niet en kreukelt minder dan puur katoenen producten. Polyester-katoenen producten zijn relatief voordelig.

  • Is een kussenbeschermer in verschillende maten te bestellen?

    De standaard maat kussenbeschermer is 60x70 cm. De meeste kussens in ons assortiment zijn deze maat, tevens passen de (box)kussens van 50x60 cm en 60x60 cm prima in een sloop van 60x70 cm.

    We hebben ook andere maten kussenbeschermers, zoals de Amerikaanse standaardmaat 50x70 cm. En een maatje voor kinderkussens, namelijk 40x60 cm.

Ambiante molton kussensloop wit

Wil jij zo lang mogelijk van je hoofdkussen genieten? Met een molton kussensloop bescherm je je kussen tegen vocht, vuil en slijtage. Deze molton doe je direct over je hoofdkussen, onder de kussensloop. Met de kussenbeschermer van Ambiante geniet je van een frisse en schone slaapomgeving.

Voor de kussenbeschermers is gebruik gemaakt van polyester en katoen. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat de stof erg soepel en zacht aanvoelt. Katoen beschikt over ademende en vochtabsorberende eigenschappen die bijdragen aan de beschermende kwaliteiten. De molton kussensloop kun je wassen tot 60 graden Celsius en is geschikt voor de droger.

De Ambiante molton kussenslopen worden geleverd als set van 2 stuks. 

Ambiante

Ambiante is een modern merk dat door zijn veelzijdigheid een breed publiek aanspreekt. Dessins variëren van sierlijk tot stoer. Ook dierenprints komen in het assortiment voor. Ambiante staat voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed; het merk vormt dan ook een inspiratie voor elke slaapkamer.

Kussenbeschermer

Om de levensduur van een hoofdkussen te verlengen, is het aan te raden om een kussenbeschermer of molton ondersloop om het hoofdkussen te doen. Kussenbeschermers hebben een laag van textiel waarin vuil, vocht en bacteriën trekken. Het hoofdkussen blijft daardoor langer schoon. Kussenbeschermers zijn makkelijk te wassen.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Essenza katoen kussenbeschermer (set van 2)
29,95
Kayori Katoen Molton kussensloop
19,95
Walra katoen molton kussenslopen (set van 2)
19,95
Silvana Support flanel molton kussensloop voor zacht kussen (#2)
19,95
Silvana Support flanel molton kussensloop voor medium-zacht kussen (#3)
19,95
Snoozing kussenbeschermer (set van 2)
24,95