loading smulders
Materiaal
Katoen
Kleur
Blauw
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Kussensloop
1 stuk (40x60 cm)
Maat
Ledikant (100x135 cm + 1 sloop)
Instopstrook
Ritssluiting
Voorraad
Uitverkocht
Materiaal
100% katoen
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Artikelgroep
Dekbedovertrek
Kleur
Blauw
Dessin
  • Dieren
  • Onderwaterwereld
Draaddichtheid
136 / inch²
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8717285189857
Meer tonen
veelgestelde vragen

Good Morning Turtles dekbedovertrek blauw

Het Turtles dekbedovertrek van Good Morning is een vrolijke verschijning. De print is speels, levendig en bovenal kleurrijk. Het is een perfecte toevoeging in de kinderkamer, vooral wanneer deze al een soort 'onderwaterwereld' thema heeft. De leuke print aan de voorzijde bestaat uit een kleurenpalet met voornamelijk blauw en groen, maar ook oranje en paars als accentkleurtjes. De achterkant van het dekbedovertrek heeft een blauwgroene kleur met een fijn grafisch patroon. 

Het dekbedovertrek Turtles van Good Morning is gemaakt van 100% katoen. Het is een heerlijk zacht en soepel materiaal. Katoen staat bekend als sterk ventilerend en goed absorberend. Voor kinderen is katoen een heerlijke stof. Het voelt zacht aan op de huid, dat is prettig wanneer ze veel draaien en woelen in bed. Maar kinderen transpireren ook snel gedurende de slaap, katoen is een stof dat het vocht moeiteloos opneemt. Het dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook.

Good Morning

Good Morning is een eigentijds merk met hippe, trendy dekbedovertrekken. Het merk houdt zich niet aan één bepaald ontwerp maar brengt diverse mooie prints op de markt. Van strakke lijnen tot een print van New York City en van zacht katoen tot flanel. Good Morning heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Good Morning Lisa dekbedovertrek
39,95
Snoozing Pauline dekbedovertrek
49,95
Snoozing Wisteria dekbedovertrek
29,95
Cinderella Lyn dekbedovertrek
34,95
Walra Simple Leaves dekbedovertrek
44,95
Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrek
64,95