loading smulders
Materiaal
Voorkant: 100% acryl, achterkant: 100% polyester
Kleur
Grey
Maat
50x50 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen

Heckettlane Talin kussenhoes grey

Elegant en sfeervol! De kussenhoes Talin van Heckettlane is gemaakt van heerlijk aaibaar imitatiebont en afgewerkt met een geraffineerde reliëfstructuur. De tijdloze donkergrijze kleur brengt rust en warmte in ieder interieur en is gemakkelijk te combineren met andere neutrale kleuren. Perfect voor de winter!

Door het gebruik van 100% acryl voelt het imitatiebont van de Talin kussenhoes heerlijk zacht en soepel aan. De achterkant is gemaakt van 100% polyester. De mooie kleur van de hoes blijft extra lang behouden, doordat deze synthetische stoffen kleurecht en slijtvast zijn. De ritssluiting op de zijkant zorgt ervoor dat je eenvoudig een binnenkussentje kunt toevoegen. De kussenhoes heeft een afmeting van 50x50 cm. Wordt geleverd zonder binnenkussen.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing Zoey flanel dekbedovertrek
29,95
Snoozing Heemst dekbedovertrek
29,95
Zohome Zale dekbedovertrek
79,95
Pure Wildlife Flowers dekbedovertrek
37,95
Snoozing flanel hoeslaken
32,95
Kayori Moku dekbedovertrek
129,95