loading smulders
Materiaal
100% biologisch percale katoen
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Kleur
34,95
Besteld bij leverancier,
17 mei bij u in huis
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Materiaal
100% biologisch percale katoen
Voorraad
Bestelbaar
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Kussensloop
Kleur
Offwhite
Draaddichtheid
200 / inch²
Breedte
60 cm
Lengte
70 cm
Keurmerk
  • GOTS
  • OEKO-TEX
  • BSCI
EAN Code
8720168620088
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van percale katoen?

    Percale katoen is door de weeftechniek nog fijner dan normaal katoen. Het materiaal heeft een hoge weefdichtheid en garenfijnheid. Katoen is sterk vocht absorberend en ademend. Het werkt verkoelend in de zomer.

  • Is een kussensloop in verschillende maten te bestellen?

    De standaard maat kussensloop is 60x70 cm. De meeste kussens in ons assortiment hebben deze maat, tevens passen de (box)kussens van 50x60 cm en 60x60 cm prima in een sloop van 60x70 cm.

    We hebben ook andere maten slopen, zoals de Amerikaanse standaardmaat 50x70 cm. En een maatje voor kinderkussens, namelijk 40x60 cm.

  • Zijn er verschillende sluitingen voor een kussensloop?

    Er zijn kussenslopen met een rits-, knoop- of hotelsluiting. De laatst genoemde sluiting is de standaard, waarbij de sloop een inslag heeft van enkele centimeters. De sloop sluit na het inbrengen van het kussen vanzelf.

  • Is dit product duurzaam?

    Dit product is duurzaam geproduceerd en voldoet aan één of meerdere keurmerken, zoals GOTS, GRS en/of Fairtrade. Kom meer te weten over onze duurzame collectie op deze speciale pagina.

Kayori Shizu percale katoen kussenslopen (set van 2) offwhite

Een extra paar kussens in de slaapkamer creëert een luxe uitstraling en staan erg mooi samen met een bijpassend dekbedovertrek. De Shizu kussenslopen van Kayori zijn daarom verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder deze mooie, offwhite tint. De lichte slopen combineer je eenvoudig met verschillende kleuren, zoals aardetinten voor een landelijke sfeer of met roze voor een romantisch accent.

De kussenslopen zijn vervaardigd uit biologisch percale katoen, een natuurlijk materiaal met het GOTS keurmerk. Door de hoge weefdichtheid en de fijne garen voelt de stof extra zacht aan en krijgt het een luxe tintje. Percale katoen is daarnaast ademend en vochtabsorberend waardoor het beddengoed droog en fris aan blijft voelen. De slopen hebben een standaard afmeting van 60x70 centimeter en worden geleverd in een set van twee.

Kayori

De producten van Kayori zijn geïnspireerd op eeuwenoude Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Het beddengoed van Kayori staat voor duurzaamheid en kwaliteit van pure en hoogwaardige vezels in een eenvoudige stijl die wordt verrijkt door het gebruik van subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het heeft geleid tot eigentijdse ontwerpen die passen bij een milieubewuste levensstijl. Rustiek en elegant beddengoed, vervaardigd volgens een verantwoorde productieketen.

Kussensloop

Een kussensloop is een overtrek voor een hoofdkussen. Veel kussenslopen hebben een sluiting waarin een inslag van meestal 20 cm zit. Na het inbrengen van het kussen sluit de kussensloop vanzelf. Behalve dat een kussensloop mooi is qua dessin, neemt deze ook vocht en vuil op. Het hoofdkussen gaat daardoor langer mee.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

GOTS

Dit product is voorzien van het GOTS label. Dit staat voor Global Organic Textile Standard. Het katoen is geteeld volgens de regels van de biologische landbouw. Er zijn geen schadelijke synthetische bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie of overmatig water gebruikt. Alleen materialen waarbij sprake is van minstens 95% biologisch katoen komen in aanmerking voor dit keurmerk.

anderen bekeken ook
Cinderella New Classic synthetisch stevig hoofdkussen
54,95
Snoozing flanel kussenslopen (set van 2)
22,95
Silvana Support Cristal latex stevig hoofdkussen
119,95
Snoozing percale katoen kussenslopen (set van 2)
24,95
Essenza Satin kussensloop
21,95
Silvana Comfort synthetisch extra zacht hoofdkussen
79,95
Kayori Shizu percale katoen kussenslopen (set van 2)
Kayori Shizu percale katoen kussenslopen (set van 2) offwhite
Kayori Shizu percale katoen kussenslopen (set van 2)
34,95
Besteld bij leverancier,
17 mei bij u in huis