loading smulders
Materiaal
Jersey Lycra & Jersey
Kleur
Maat
Prijs
34,95
Levertijd
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (70/80x200/220 cm)
Matrasdikte
t/m 35 cm
Hoekhoogte
40 cm
Materiaal
95% gebreide jersey katoen - 5% elastan
Eigenschappen
Rekbaar
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Hoeslaken
Kleur
Geel
Kwaliteit
145 gr / m²
EAN Code
8719151064992
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat hoeslaken moet ik hebben?

    Je hoeft alleen te weten hoe lang, hoe breed en hoe hoog het matras is. Aan de hand van deze gegevens weet je precies welke maat je moet hebben.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Zijn er hoeslakens voor een topper matras?

    Ja, verschillende merken hebben hoeslakens voor topper matrassen. Je hebt hierin de keuze uit een tal van materialen, afmetingen en kleuren.

  • Is er een hoeslaken voor een lits-jumeaux?

    Ja, veel van onze merken hebben hoeslakens in lits-jumeaux maten, dat wil zeggen: voor extra grote bedden. Lits-jumeaux hoeslakens zijn er in veel verschillende afmetingen. De kleinste afmeting is 160x200 cm en vanaf daar loopt het steeds verder op qua breedtematen. Zo is er voor ieder extra groot bed een geschikt hoeslaken. 

  • Is er een hoeslaken voor een waterbed?

    Dat hangt af van de matrasdikte van het waterbed. Ons assortiment heeft diverse merken met hoeslakens geschikt voor een waterbed.

  • Is er een hoeslaken voor de afmeting ‘twijfelaar’?

    Ja, in ons assortiment hebben we hoeslakens die geschikt zijn voor een twijfelaarmatras van 120x200 cm. Je hebt de keuze uit diverse materialen en kleuren.

  • Waarom moet je een apart hoeslaken om je topper doen?

    Het extra comfort van een topper matras zou deels wegvallen als je de topper samen met het reguliere matras opmaakt. Daarnaast is een hoeslaken niet geschikt om zo’n dik matras te omvatten waardoor het heel strak gespannen wordt. Het zachte gevoel van het topper matras zal hierdoor vervallen.

  • Is een 1-persoons hoeslaken ook geschikt als kinderhoeslaken?

    Dat hangt helemaal af van de matrasmaat. De grootte van een matras bepaalt de hoeslakenmaat. Het grootste kinderhoeslaken is 70x140/150 cm en het kleinste 1-persoons hoeslaken is 90x200 cm. We hebben diverse kinderhoeslakens in allerlei kleuren, leuk voor jongens en meiden.

  • Wat is het effect van zonlicht op mijn hoeslaken?

    Door een teveel aan direct zonlicht op een hoeslaken kunnen de kleuren verschieten. Bij het ene materiaal gaat dat sneller dan bij het andere. Polyester-katoen verkleurt het minst snel. 

  • Wat zijn de eigenschappen van jersey?

    Jersey is geen materiaal maar een weeftechniek. Het geeft aan dat iets is gebreid. Door de brei techniek wordt de stof elastisch. Er ontstaat rek doordat er bij het breien lussen worden gemaakt. Het materiaal is verder heerlijk zacht, voelt comfortabel aan en het heeft een warme grip.

  • Wat zijn de eigenschappen van een jersey van katoen lycra?

    Jersey heeft een grote rekbaarheid. Het materiaal is daardoor geschikt voor hoeslakens in allerlei afmetingen. Het kan uitrekken tot wel drie keer de eigen lengte en keert makkelijk terug naar de oorspronkelijke vorm. Een jersey van katoen-lycra heeft een groot absorptie vermogen, kan tegen zonlicht en is warmte-isolerend. Strijken is niet nodig.

Snoozing jersey stretch hoeslaken extra hoog geel

Dit extra hoge hoeslaken van het merk Snoozing is geschikt voor hogere matrassen, zoals boxsprings en waterbedden met een matrasdikte tot 35 cm. Het hoeslaken heeft een handig elastiek rondom en blijft daardoor netjes op z’n plek zitten. Door de gele kleur brengt het hoeslaken de zon in de slaapkamer en combineer je het met diverse andere vrolijke kleuren!

Het hoeslaken is gemaakt van 95% gebreide katoen en 5% elastan. De goede kwaliteit komt mede tot stand door de duurzame productie in Portugal. Gebreide katoen kennen we beter onder de naam jersey, wat een rekbaar materiaal is. Ook voelt het lekker zacht aan en slaap je er heerlijk comfortabel op! Door de toevoeging van elastan is de stof extra rekbaar en span je het hoeslaken eenvoudig rondom je matras.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Hoeslaken

Een hoeslaken is een laken dat als een hoes om het matras past. Hoeslakens hebben elastische hoeken zodat het goed blijft zitten en comfortabel slaapt. Tussen een hoeslaken en een matras gebruik je een matrasbeschermer of molton. Die beschermt het matras verder tegen vuil.

anderen bekeken ook
Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Kayori Shizu jersey stretch hoeslaken extra hoog
37,95
Snoozing jersey stretch topper hoeslaken
26,95
Kayori Shizu jersey stretch hoeslaken extra hoog
37,95
Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Snoozing jersey stretch hoeslaken extra hoog
Snoozing jersey stretch hoeslaken extra hoog geel
Snoozing jersey stretch hoeslaken extra hoog
34,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België