loading smulders
Materiaal
Katoen
Maat
Prijs
26,95
Levertijd
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (90x200 cm)
Matrasdikte
t/m 25 cm
Hoekhoogte
30 cm
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Merk
Artikelgroep
Molton
Kwaliteit
220 gr / m²
EAN Code
8719151010739
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een molton en wat is een matrasbeschermer?

    Een molton is een beschermende hoes om je matras om slijtage tegen te gaan en overtollig vocht op te nemen. Molton voelt zacht aan en het volumineuze weefsel verhoogt je slaapcomfort. Molton is huidvriendelijk en ademt goed. Door een molton regelmatig te wassen, kun je de levensduur van een matras aanzienlijk verlengen. Een matrasbeschermer is een, vaak met ritssluiting, afsluitbare beschermhoes die zowel de boven- als onderzijde van je matras beschermt.

  • Is een molton geschikt als hoeslaken?

    Het is gebruikelijk om een molton als onderlaken te gebruiken en daar overheen een hoeslaken te plaatsen waar je uiteindelijk op slaapt. Een molton is er alleen voor praktische doeleinden en is qua ontwerp niet bedoeld om als hoeslaken gebruikt te worden.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Snoozing katoen molton hoeslaken

Dit Snoozing katoen molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen en beschermt je matras tegen slijtage. Het molton hoeslaken heeft een hoekhoogte van 30 cm en is geschikt voor matrassen met een standaard dikte tot 25 cm. Het is rondom voorzien van elastiek, waardoor het molton hoeslaken een strakke pasvorm heeft.

Deze katoenen molton is een echte aanrader, wanneer je graag je matras beschermt tegen vocht en vuil. Het molton hoeslaken absorbeert namelijk het transpiratievocht en ander soort vuil. Hierdoor blijft het matras extra lang schoon en het molton hoeslaken kun je gewoon wassen. Perfect te gebruiken als onderlaken, met eventueel daaroverheen een hoeslaken in elke gewenste kleur. De matrasbeschermer is geproduceerd in Portugal, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Molton

Een molton is een matrasbeschermer die je net als een hoeslaken om de bovenkant van je matras trekt. Dankzij het elastiek in de rand blijft het molton hoeslaken altijd netjes op zijn plaats, zelfs als je een onrustige slaper bent en vaak ligt te woelen. De molton biedt bescherming tegen vocht, bacteriën, vuil en stof en draagt zo bij aan het behoud van je matras.

anderen bekeken ook
Snoozing jersey waterdicht PU molton hoeslaken
54,95
Ambiante Cotton Uni topper hoeslaken
17,95
Essenza Premium percale katoen hoeslaken extra hoog
49,95
Snoozing percale katoen topper hoeslaken
30,95
Snoozing katoen topper hoeslaken
25,95
Snoozing katoen hoeslaken extra hoog
33,95
Snoozing katoen molton hoeslaken
Snoozing katoen molton hoeslaken
Snoozing katoen molton hoeslaken
26,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België