loading smulders
Materiaal
Satijn-katoen
Kleur
Maat
Prijs
42,95
Levertijd
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
2-persoons (200x260 cm)
Materiaal
100% katoen-satijn
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Laken
Kleur
Taupe
Draaddichtheid
200 / inch²
Breedte
200 cm
Lengte
260 cm
EAN Code
8719151057390
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

Snoozing katoen-satijn laken taupe

De lakens van Snoozing zijn multifunctioneel. Als je onder een deken slaapt of liever een laken vaker wast dan een overtrek, zit je goed met dit laken. Ook beschermt een laken je matras en kan op een zomerse avond je dekbed vervangen. Dit laken is voorzien van de mooie natuurtint taupe en daardoor prachtig te combineren. Alle natuurtinten zijn hiervoor geschikt maar denk ook aan klassieke, donkere nuances.

Het laken van het merk Snoozing bestaat uit 100% katoen en is geweven in een subtiel glanzende satijnbinding waardoor het licht glanst. De soepele stof heeft sterk ventilerende en vochtabsorberende kwaliteiten . Katoen kan tot 20% van zijn droge gewicht aan vocht opnemen zonder dat het vochtig aanvoelt. Ook werkt het materiaal warmteregulerend en dat is in de zomermaanden zeer prettig. Het laken is geproduceerd in Portugal, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

anderen bekeken ook
Snoozing katoen-satijn laken
42,95
Cinderella percaline katoen laken
39,95
Snoozing katoen laken
36,95
Snoozing flanel laken
44,95
Snoozing katoen laken
36,95
Snoozing katoen-satijn laken
42,95
Snoozing katoen-satijn laken
Snoozing katoen-satijn laken taupe
Snoozing katoen-satijn laken
42,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België