loading smulders
Materiaal
Satijn-katoen
Kleur
Maat
Prijs
27,95
Levertijd
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis terugsturen binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.0/10

Hulp & contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze klantendienst staat iedere werkdag voor u klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

03 361 3982 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantendienst@smulderstextiel.be Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (70x200 cm)
Matrasdikte
t/m 10 cm
Hoekhoogte
15 cm
Materiaal
100% katoen-satijn
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Hoeslaken
Kleur
Geel
Draaddichtheid
200 / inch²
EAN Code
8719151049241
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat hoeslaken moet ik hebben?

    Je hoeft alleen te weten hoe lang, hoe breed en hoe hoog het matras is. Aan de hand van deze gegevens weet je precies welke maat je moet hebben.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Is er een hoeslaken voor een lits-jumeaux?

    Ja, veel van onze merken hebben hoeslakens in lits-jumeaux maten, dat wil zeggen: voor extra grote bedden. Lits-jumeaux hoeslakens zijn er in veel verschillende afmetingen. De kleinste afmeting is 160x200 cm en vanaf daar loopt het steeds verder op qua breedtematen. Zo is er voor ieder extra groot bed een geschikt hoeslaken. 

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

  • Is er een hoeslaken voor een waterbed?

    Dat hangt af van de matrasdikte van het waterbed. Ons assortiment heeft diverse merken met hoeslakens geschikt voor een waterbed.

  • Is er een hoeslaken voor de afmeting ‘twijfelaar’?

    Ja, in ons assortiment hebben we hoeslakens die geschikt zijn voor een twijfelaarmatras van 120x200 cm. Je hebt de keuze uit diverse materialen en kleuren.

  • Is een 1-persoons hoeslaken ook geschikt als kinderhoeslaken?

    Dat hangt helemaal af van de matrasmaat. De grootte van een matras bepaalt de hoeslakenmaat. Het grootste kinderhoeslaken is 70x140/150 cm en het kleinste 1-persoons hoeslaken is 90x200 cm. We hebben diverse kinderhoeslakens in allerlei kleuren, leuk voor jongens en meiden.

  • Wat is het effect van zonlicht op mijn hoeslaken?

    Door een teveel aan direct zonlicht op een hoeslaken kunnen de kleuren verschieten. Bij het ene materiaal gaat dat sneller dan bij het andere. Polyester-katoen verkleurt het minst snel. 

Snoozing katoen-satijn topper hoeslaken geel

Haal de zomer in huis met dit vrolijke katoen-satijnen topper hoeslaken van Snoozing! De gele kleur geeft je bed een zonnige uitstraling en combineert fraai met andere warme kleuren. Dankzij het handige elastiek rondom blijft het hoeslaken de hele nacht netjes op zijn plaats, zelfs als je ’s nachts vaak ligt te woelen. Met een hoekhoogte van 15 centimeter is het hoeslaken speciaal ontwikkeld voor topdekmatrassen tot 10 cm dik.

Dit zijdezachte Snoozing topper hoeslaken is gemaakt van 100% katoen-satijn. Door de speciale weeftechniek heeft dit luxe materiaal een fijne glans. Verder is het sterk vochtabsorberend en goed luchtdoorlatend, waardoor het topper hoeslaken heerlijk fris en droog aanvoelt tijdens warme nachten. Beddengoed van katoen-satijn is slijtvast en duurzaam. Het hoeslaken is bovendien geproduceerd in Portugal, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Hoeslaken

Een hoeslaken is een laken dat als een hoes om het matras past. Hoeslakens hebben elastische hoeken zodat het goed blijft zitten en comfortabel slaapt. Tussen een hoeslaken en een matras gebruik je een matrasbeschermer of molton. Die beschermt het matras verder tegen vuil.

anderen bekeken ook
Snoozing jersey hoeslaken
21,95
Snoozing katoen topper hoeslaken
24,95
Snoozing katoen hoeslaken extra hoog
28,95
Snoozing flanel hoeslaken extra hoog
34,95
Snoozing percale katoen hoeslaken extra hoog
39,95
Snoozing antislip matrasonderlegger
32,95
Snoozing katoen-satijn topper hoeslaken
Snoozing katoen-satijn topper hoeslaken geel
Snoozing katoen-satijn topper hoeslaken
27,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies uw bezorgmoment.
Gratis verzending in België